6951814030 Μούδρος, Λήμνος

Σας καλωσορίζουμε στα οικογενειακά δωμάτια Fergani Apartments στο Μούδρο της Λήμνου. Το όνομα Fergani (Φεργάνι) προέρχεται από μία δύσβατη περιοχή έξω από το χωριό Μούδρος, ανατολικά στο δρόμο προς την παραλία Χαβούλη, στην οποία βρίσκονται απωλιθομένες πέτρες όπου η πρόσβαση είναι πολύ δύσκολη.


Διαθέτουμε 4 δίκλινα δωμάτια ,2 διαμερίσματα κι ένα στούντιο. Τα δωμάτια βρίσκονται στο κέντρο του χωριού όπου μπορείτε να επισκεφθείτε τα καταστήματα, τις καφετέριες, καθώς και τα εστιατόρια, ψαροταβέρνες σνακ μπαρ αλλά και παιδότοπους. Στο Μούδρο υπάρχουν 3 από τις πιο δημοφιλή παραλίες του νησιού, Χαβούλη, Μικρό και Μεγάλο Φαναράκι με θάλασσα πεντακάθαρη και συγχρόνως ρηχή ιδανική για παιδιά.

Το χωριό Μούδρος απέχει 30 χλμ από την πρωτεύουσα του νησιού Μύρινα. Είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά χωριά της Λήμνου με φιλόξενους κατοίκους. Εκεί μπορείτε να επισκεφτείτε το Μουσείο του διάσημου θάσιου γλύπτη Πολύγνωτου Βαγή καθώς και το ορειβατικό μονοπάτι για το Υψάριο. Οι παραλίες μας είναι οργανωμένες με ομπρέλες και ξαπλώστρες. Η Λήμνος είναι γεμάτη με πανέμορφες παραλίες με καταπράσινες βουνοπλαγιές. Κάθε χωριό της Λήμνου θα σας εκπλήξει με τις ομορφιές και τη διαφορετικότητα του.

Σας περιμένουμε για να δώσουμε χαρά στις διακοπές σας!